Peter Lundblad | dogmusic
6
page,page-id-6,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

dogmusic

DOG MUSIC PUBLISHING

är mitt musikförlag som egentligen startades 1988, men då endast användes för en del barnlåtar från mina barnproduktioner. Nu har jag aktiverat det igen. Idag innehåller katalogen bara nytt material. Jag, som mest har varit känd som ensamkompositör, har sedan en tid tillbaka börjat jobba tillsammans med andra låtskrivare. Både svenska och utländska. Det är fantastiskt roligt och kreativt. Tanken med att återuppväcka Dog Music publishing är att ha en låtkatalog som ska vara tillgänglig för intresserade skivbolag och artister. Inom kort kommer material att vara tillgängligt på hemsidan i form av Real Audio-filer.

Låtskrivare som jag samarbetar med:
Tim Daly (Irland)
Mycket duktig textförfattare som tidigare jobbat med bl.a. Dave Stewart och Annie Lennox från Eurythmics
Alain van de Putte(Belgien) En av Belgiens mest framgångsrika låtskrivare på pop-sidan. Jag och Alain jobbade ihop i min egen Dog studio. Resutatet blev fyra nya låtar.

Svenska upphovsmän som jag samarbetar med:
Douglas Carr
Lotta Ahlin
Leif Larson
Caj Högberg
Samt, sedan flera år tillbaka, Bengt Palmers. Bengt och jag har skrivit tjugofem låtar. Främst I genren schlager/dansband. Ett tiotal av dessa finns hos Dog Music publ./Backbeat Music. Flera andra intressanta partners är på gång.

Den första låten som blev placerad för Dog Music publishing i sin nya skepnad var ”Kom, lär mig friheten” och den hamnade på Lasse Kronérs succé-CD.

MG_8559