Peter Lundblad | Discografi
7
page,page-id-7,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Discografi

The most Remarkable Nailband 1972
Öga för öga 1973
Seaweed Garlands 1974
Figaro 1975
Vem ska trösta Knyttet 1978
Club Öken 1979
Jag tänker på dom ibland (Musik i mitt öra) 1981
Lugn Extas 1983
Ta mej till Havet 1986
Härliga Liv 1988
Samlad (1981 – 1994) 1994
Allt betyder Allt 1997
Bortom Havet (live) 1999
Språnget 2003
DEN FRIA VILJAN 2010
EN OBOTLIG ROMANTIKER 2012

peter-vit